USB Plantronics Headset

De top Plantronics USB headset is de Plantronics headser DSP 500 Digitaal-Enhanced Multimedia Stereo PC Headset. Net als zijn neef de analoge audio-90, de DSP-500 heeft deze grote, comfortabele oor kegels (40 mm met 12 mm foam) en dus een goede basweergave in de hoofdtelefoon.

 

Microfoon Plantronics headset

Nog belangrijker is echter de microfoon van de DSP-500 heeft een betere frequentierespons dan op de Audio 90. De microfoon vangt 100 Hz tot 10.000 Hz. Die extra 2000 Hz aan de hoge kant lijkt misschien niet veel, maar het helpt echt te vangen van de hoge-frequentie-geluiden van je stem, lenen extra knapperigheid aan het geluid van je stem.

De Plantronics headsets wordtgeleverd met speciale equalizing software waarmee je aanpassen van het geluid van de microfoon door het toevoegen van extra bas of extra treble / high-end naar uw stem. Heel cool!

Andere vergelijkbare modellen van de Plantronics DSP 500 zijn de DSP 300 en DSP 400 Plantronics headsets. Deze twee USB headsets zijn comparible naar de DSP 500 in alle opzichten, behalve de grootte van de hoofdtelefoon luidsprekers. De hoofdtelefoon luidsprekers op de DSP 300 en 400 DSP zijn kleiner (28 mm met 4mm foam) en hebben een lagere frequentie response. De DSP 400 is uitgerust met een opvouwbare stereo headset. De DSP 300 is een standaard, lichtgewicht headset.

Beste Plantronics headset

Als u wilt dat “het beste” Plantronics headset, beveel ik de Plantronics DSP 500. Als u een draagbare headset, kies dan de DSP 400. Anders zou de DSP-300 een geweldige oplossing voor het opnemen van uw web-audio.

Zie hieronder voor een goedkope Plantronics headset