PS3 Headset voor Playstation 3

Hoor je dat geluid? Het is het geluid van de vijand die uw bunker naderen. Alleen jij hebt hen gehoord en je kunt nu nog weg gaan voordat ze je hebben gezien. Wat is uw voordeel? Het is eenvoudig – de officiële PS3 Headset – de nieuwste toevoeging aan de PlayStation 3 accessoires familie.

PS3 headsets

Release PS3 Headset

De officiële PS3 Headset zal beschikbaar zijn bij retailers vanaf september. Veel meer van uw favoriete games, zijn ook ontworpen voor surround sound audio. Met 7,1 virtual surround sound, laat de PS3 Headset je duidelijk alle kleine in-game audio-aanwijzingen horen, of u nu in een vuurgevecht in een first-person shooter spel zit of raced voor de geblokte vlag!

Ontworpen met comfort in het achterhoofd voor uren van gameplay, is de PS3 headset de perfecte aanvulling op je PlayStation ervaring. Het aansluiten van de Wireless Stereo Headset met PS3 is eenvoudig met de meegeleverde USB Wireless Adapter. Precieze volumeregeling en heldere microfoon maken het heel eenvoudig, zodat je nooit meer hoeft te onderbreken. U blijft eenvoudig op de hoogte van de batterij status, geluid controles, etc. met on-screen headset status updates. Dar bovenop, biedt de PS3 Headset ook de hoogste kwaliteit voice chat voor zuivere online conversaties. De microfoon is uitschuif baar, zodat u deze weg kunt schuiven als je gewoon wil luisteren naar muziek of een game wil spelen.

 

Speak Your Mind

*