Playstation headset

Het geluid is steeds belangrijker geworden in games. Muziek en geluidseffecten kunnen je helpen om je helemaal in te leven in de gameplay, normaal kan dit echt alleen met de juiste setup gebeuren. TV-luidsprekers zijn niet goed genoeg, en dure surround sound systemen bestaan ​​uit meerdere onderdelen, die elk een klein fortuin kost. Veel gamers hebben gewoon niet het geld of de ruimte, die playstation headset, zoals de nieuwe playstation headset ,draadloos en stereo, des te aantrekkelijker maakt.

Playstation headsets

Playstation headset prijs

Geprijsd rond de 100 euro, is de officiële PlayStation headset de ideale oplossing voor gamers met een beperkt budget die op zoek zijn naar kwaliteit audio. Ondanks de goedkope prijs, is de kwaliteit van de playstation headset en de geluidskwaliteit perfect. Het geluid is fris, helder en gedetailleerd. Het is geen echte sub-woofer dat zou je toch niet willen, maar dicht bij je trommelvliezen zit er lekker veel laag geluid in wat bij de explosies erg lekker is 🙂

 

Deze playstation headset is voorzien van 7.1 “virtuele” surround sound . Volledige surround sound is niet alleen de beste manier om van het geluid in uw games te genieten, maar het kan u ook een voordeel geven. Je kan duidelijk de voetstappen van een vijand  onderscheiden die achter je kruipt, zelfs als er veel actie gaande is. Laat nooit iemand je besluipen.

Normaal gesproken met een playstation headset, kunt u geen gebruik maken van een headset microfoon om te chatten. De officiële PS3 draadloze stereo headset doet beide. Schitterend geluid en u kunt ook gebruik maken van voice chat in online multiplayer games. De voice chat kwaliteit is net zo goed als de audio-kwaliteit, en dat zegt veel. Samen met een master volume control , is er ook een aparte controle waarmee u schakelen de stem van audio-ratio . Misschien wilt u de in-game muziek hard, maar je wilt af va de gillende etter in je team – heel eenvoudig te dempen met de slider .

Playstation Headset PS3 koop nu!

 

Comments

  1. Elske says:

    http://www.bluetoothkoptelefoons.nl/ bied de beste bluetooth koptelefoons aan tegen de laagste prijs.

Speak Your Mind

*